What about soil?-colleges

Wil je ook alles weten over bodemdaling en leren hoe we kunnen omgaan met een dalende bodem in het stedelijk en landelijk gebied? Kom dan naar het What about soil?-college op donderdag 8 juni op HAS Hogeschool in Den Bosch.

In de collegereeks What about soil? van HAS Hogeschool delen experts en gebruikers hun kennis en ervaring op het gebied van bodem in de breedste zin van het woord. Het achtste college in de reeks, op donderdag 7 juni aanstaande, richt zich op bodemdaling. Drie sprekers komen aan het woord: Ger de Lange, expert bodemdaling en senior geologisch ingenieur bij Deltares, Roelof Westerhof, adviseur duurzaam landgebruik bij ORG-ID, en Marieke Desmense, programmamanager en omgevingsmanager bij het Hoogheemraadschap van Rijnland.

De avond wordt deze keer afgesloten door studenten van HAS Hogeschool en Avans Hogeschool. Zij presenteren hun duurzame oplossingen voor de inrichting van een binnenstedelijke locatie in het kader van de Underground Challenge. De Underground Challenge is in samenwerking met Avans Hogeschool en het Kennis- en onderwijscentrum bodem en ondergrond (KOBO-HO) georganiseerd. Een jury én het publiek kiezen het beste idee.

>> Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van HAS Hogeschool

<< Ga naar het overzicht