Werk mee aan voorbeeldenboek klimaatadaptatie

Het veranderende klimaat stelt ons voor forse uitdagingen als we de effecten van droogte en zwaardere regenbuien willen beperken. De bodem is hier onlosmakelijk mee verbonden. LievenseCSO is bezig een boek op te stellen met voorbeelden van waterrobuust inrichten. Daarvoor kan het bedrijf de ondersteuning van stagiaires van hbo en wo goed gebruiken!

Het project loopt tot eind mei 2018. Belangrijke taken van de stagiaires zijn ondersteuning bij interviews en het opstellen van beschrijvingen van succesvol uitgevoerde maatregelen. Vormgeving speelt daarbij een belangrijke rol, maar ook het analyseren en beschrijven van kosten en baten.

De stage biedt je de mogelijkheid om in een leuk team te leren. Je komt over de vloer bij verschillende instanties. Je levert een bijdrage aan het oplossen van een belangrijke maatschappelijke opgave en doet kennis op die je zal helpen bij het verwerven van een plaats op de arbeidsmarkt.

Over LievenseCSO
LievenseCSO Groep is een middelgroot multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van stad en omgeving, en water en infra. Het bedrijf is gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water en omgeving, leidingen en hoogspanning en leidingbeheer.

Voor wie?
Stagiaires van hbo en wo die affiniteit hebben met bodem en/of klimaatadaptatie. Afhankelijk van je achtergrond kan de nadruk liggen op proces, inhoud en/of vormgeving. Standplaats is Bunnik.

Periode en contactgegevens
De stageperiode betreft de eerste helft van 2018, of een deel van deze periode. Neem voor meer informatie contact op met Marieke Pfaff, tel. 088 – 910 20 24 of MPfaff@LievenseCSO.com, of met Erik Schurink, tel. 088 – 910 21 12 of ESchurink@LievenseCSO.com.

<< Ga naar het overzicht