Tauw Traineeship 2019 gaat van start

Ook dit jaar heeft advies- en ingenieursbureau Tauw een speciaal traineeprogramma ontwikkeld om je blikveld te verruimen en diverse vakgebieden te leren kennen, zoals dat van bodem en ondergrond. Schrijf je in vóór 2 april aanstaande!

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Als je je opleiding net (of bijna) hebt afgerond, kun je het betaalde Tauw Traineeship volgen om mee te werken aan uitdagende projecten. In drie perioden van een half jaar ga je op drie verschillende afdelingen en/of locaties in Nederland aan de slag op het gebied van bodem en ondergrond, milieu, water, civiele techniek, duurzaamheid en/of ruimtelijke ontwikkeling. Ook maak je kennis met nieuwe technologieën en innovaties, zoals BIM, VR en AR.

Vul vóór 2 april 2019 het online formulier in om je aan te melden. Vervolgens hoor je uiterlijk 12 april of jij wordt uitgenodigd voor de Trainee Selectiedag op 18 april in de Deventer Schouwburg.

>> Meer informatie en aanmelden

<< Ga naar het overzicht