Stagiair gezocht voor Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling

In oktober 2016 is het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling (NKB) van start gegaan met projecten en initiatieven rondom klimaat, water en bodemdaling. Het NKB-team is op zoek naar een student om bij te dragen aan kennisontsluiting en beleidsanalyse.

Het onderwerp bodemdaling is actueel, volop in het nieuws en maatschappelijk relevant. In het Nationaal Kennisprogramma Bodemdaling (NKB) wordt op een structurele en programmatische wijze gewerkt aan het verbinden, versterken en ontwikkelen van kennis. Werken met stagiaires is voor het NKB en de partners een mooie kans om de verbinding aan te gaan met het onderwijs en dan met name hogescholen en universiteiten.

Er is behoefte aan een student die in de vorm van een stage – minimaal 8 weken en minimaal 4 dagen per week (andere verhoudingen zijn mogelijk) – wil meewerken aan een infographic om kennis over bodemdaling voor gemeenten en onderwijs toegankelijk te maken en aan een inventarisatie van bodemdalingsbeleid van provincies, waterschappen en gemeenten.

De student kan, ook in coronatijd, werken bij Sterk Consulting gevestigd te Leiden (een van de trekkers en uitvoerders van het NKB). De opdracht biedt de kans te reizen naar gemeenten, waterschappen en provincies om projectleiders en beleidsmedewerkers te spreken; goed voor het netwerk! Startperiode: vanaf nu tot eind september (i.v.m. op te leveren resultaat eind 2020).

>> Lees meer (pdf, 200 KB)

<< Ga naar het overzicht