Bodembreed Academie bestaat één jaar en groeit maar door

Op 1 september 2021 ging de Bodembreed Academie ‘online’. Het initiatief van Bodembeheer Nederland om samen met SIKB en KOBO een multimediaal leerplatform te ontwikkelen is in een jaar uitgegroeid tot een veelgebruikte academie met een steeds breder wordend aanbod aan bodem en ondergrond gelieerde online leermiddelen.

De Bodembreed Academie wil op eigentijdse wijze bijdragen aan voldoende kennis en kunde. De aangeboden modules kunnen allemaal individueel worden gevolgd, en ook goed worden gecombineerd met andere leervormen, zoals praktijkdagen, bijeenkomsten of begeleiding door een collega. Het aanmaken van een account op de Bodembreed Academie is kosteloos. Hiervoor vult u alleen uw naam en e-mailadres in. U krijgt dan direct gratis toegang tot verschillende e-learnings en webinars met onderwerpen als klimaatadaptatie, de Omgevingswet, de bodemopbouw van Nederland en bodemverontreiniging en -sanering. 

De Bodembreed Academie is een gezamenlijk initiatief van Bodembeheer Nederland, SIKB en KOBO-HO. Voor meer informatie over de Bodembreed Academie kunt u contact opnemen via www.bodembreedacademie.nl/contact

<< Ga naar het overzicht