Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KOBO-netwerkbijeenkomst ‘Nieuwe technieken’

17 mei, 2018 @ 13:00 - 17:00

Tijdens de KOBO-netwerkbijeenkomst ‘Nieuwe technieken in bodem en onderwijs’ pitchen een aantal organisaties de nieuwste technieken om de opbouw, gesteldheid of kwaliteit van de bodem in beeld te brengen. Daarbij vertellen ze hoe en waarom deze technieken zijn ontwikkeld en wat de succesfactoren zijn. Vervolgens gaan we met elkaar in discussie: wat kunnen de nieuwe technieken betekenen in het onderwijs en in het werkveld, welke kansen zien we en hoe bereiken we elkaar?

Daarna gaan we in op nieuwe onderwijstechnieken in het hbo: hoe maken we in het onderwijs gebruik van nieuwe technologie en welke kansen biedt dit voor ons bodemonderwijs? Ook hiervoor zullen een aantal sprekers een korte pitch geven. We besluiten met een gesprek over de rol die deze ontwikkelingen spelen in onze organisaties en welke kansen we zien voor versnelling in toepassing en leren. Al met al een interactief programma met voldoende ruimte voor werkveld en onderwijs om elkaar te inspireren!

Aanmelden kan bij Kiki Kobes-Schipper: k.schipper@saxion.nl. Na aanmelding ontvangt u twee weken voor de bijeenkomst een gedetailleerd programma.

Heeft u een relatie in het onderwijs of het werkveld bodem en ondergrond die mogelijk geïnteresseerd is in deze bijeenkomst, nodig hem of haar dan van harte uit!

Gegevens

Datum:
17 mei, 2018
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Hogeschool Utrecht
Padualaan 99
Utrecht, Utrecht 3584 CH Nederland
Telefoon:
088 481 82 83
Bekijk de site van Locatie

Organisator

KOBO-HO