Aankomend adviseur bodem

Heb jij net een milieu- of civieltechnische opleiding op hbo of academisch niveau afgerond? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou! Het team van LievenseSCO in Maastricht is op zoek naar een gedreven en enthousiast aankomend adviseur met bodemkundige achtergrond. 

LievenseCSO is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van infrastructuur, water en omgevingsvraagstukken. Het bedrijf werkt voor overheden, aannemers, afvalverwerkers, projectontwikkelaars, nutsbedrijven, netbeheerders, waterschappen en de industrie. Een brede klantenkring dus! Ook het werkveld is breed. Vanuit de vestiging in Maastricht krijg je te maken met het totaalpakket van milieuhygiënisch bodemonderzoek; van historisch onderzoek, bodemsanering en complexe grondwatermonitoring tot met het bouw- en woonrijp opleveren van woongebieden en van partijkeuring en grondstromenbeheer tot certificering van grondbanken.

Voor de functie van aankomend adviseur is het belangrijk dat je gedreven, enthousiast en leergierig bent en dat je je vanuit die instelling (verder) wilt ontwikkelen op bodemgebied met bijbehorende wet- en regelgeving en kwaliteitsrichtlijnen (BRL, BBK).

>> Vacature op de website

<< Ga naar het overzicht